Litteken borstvergrotingLitteken borstvergroting

Litteken na een borstvergroting

Litteken na borstverkleiningHet is nogal een beslissing: een borstvergroting. Hoe zal het er straks uit komen te zien? En wat als het litteken tegenvalt? Of nog erger: als er een litteken achterblijft?

Je borsten laten vergroten is geen kleine stap. Dat is iets waar je lang over na hebt gedacht. Omdat je je zekerder wilt voelen en beter in je lijf wilt zitten.

Je moet je realiseren dat een operatie altijd een litteken teweegbrengt. Echter zijn de huidige operatietechnieken dusdanig verbeterd dat littekens steeds mooier herstellen. Het herstelproces hangt ook af van verschillende factoren zoals, erfelijkheid, leeftijd, huidkleur en hoe je je litteken behandelt.

Een litteken kan niet alleen ontsierend zijn, je kan er ook klachten aan overhouden. Je kunt last krijgen van een gespannen huid, roodheid, pijn of jeuk.

Hoe kun je het litteken verminderen?

Ben je niet meteen begonnen met littekenbehandeling na de wondsluiting? Dan kun je nog steeds beginnen met Scarban. Dit siliconenverband helpt om het litteken te vervagen.

Een van de bijzondere eigenschappen van siliconen is dat het vocht vasthoudt. Dat voorkomt dat de huid rondom het litteken uitdroogt. Het effect zal je al snel opvallen. Je klachten nemen af. Het litteken wordt soepeler. Bovendien wordt de littekenvorming minder.

Speciale pasvorm siliconen

Scarban levert littekenbehandeling op maat. Zo is er ook speciaal verband voor de borsten. De speciale pasvorm zorgt ervoor dat het verband altijd goed aansluit. Daardoor kan het siliconenverband optimaal zijn werk doen.

Hoe eerder je begint met Scarban, hoe beter het resultaat zal zijn. Zowel op oude als op recente littekens geeft de behandeling goede resultaten. Is je operatie al enige tijd geleden? Ook dan is het nog steeds zinvol om met Scarban te beginnen.

Gebruik Scarban voor het beste resultaat